Studio Mengelmoes | Over mij
11
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-11,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Over mij

Over mij

Even voorstellen… ik ben Ester, 37 jaar oud en woon samen met Gerrit-Jan, Bregje (2008) en Joep (2011) in het landelijke Gewande bij ’s-Hertogenbosch. In ons huis vind je bijzondere vintage vondsten die ik meesleep uit de kringloopwinkels, ben ik veel aan het koken met producten uit onze eigen moestuin en uit de nabijgelegen natuur. Als gezin trekken we er graag op uit met onze oldtimer Mercedes camper en nemen we op warme dagen een duik in de Maas vanuit de achtertuin.

 

Na mijn opleiding Grafisch Ontwerp aan de kunstacademie in ‘s-Hertogenbosch, heb ik bij verschillende ontwerpbureaus gewerkt als ontwerper en later als projectleider. Na een aantal jaren voor een baas te hebben gewerkt, werd het tijd om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan met merkidentiteit, ontwerp en fotografie.

 

Mijn kracht? Ik denk met je mee hoe we het beste kunnen bereiken binnen jouw budget en met de juiste middelen. Door mijn ervaring in de webshopwereld, weet ik als geen ander hoe het wereldje in elkaar zit. Geen wonder dat ik dan ook veel webshops in mijn klantenkring heb.

 

Of ik iets voor jou kan betekenen? Waarschijnlijk wel! Bel, mail, schuif aan en we bespreken samen jouw wensen. Een kop koffie of thee staat voor je klaar en er slingert altijd wel ergens een reep Tony Chocolonely met karamel en zeezout rond.