Studio Mengelmoes | Fashion & Trends webshop
15615
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15615,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Fashion & Trends webshop

Datum
Categorie
Website
Tags
Fashion & Trends, webshop, website ontwerp
Over dit project

Saskia, de eigenaresse van webshop Fashion & Trends, was zoekende naar de eigen identiteit voor de webshop. Studio Mengelmoes heeft haar geholpen in dit traject.

 

Merkidentiteit

In een brainstormsessie hebben we keuzes gemaakt in het idee achter het bedrijf, de gevoerde merken, het assortiment en hebben bepaald wat de webshop onderscheidt van anderen. Dit was het uitgangspunt om de merkidentiteit van Fashion & Trends te bepalen.

 

Concept en moodboard

Nadat de merkidentiteit was bepaald zijn we verder gegaan met het visuele gedeelte, met als eindresultaat een moodboard als basis voor het ontwerp van een nieuwe huisstijl. Daarbij kijken we naar stijl, vormgeving, kleur en beeldgebruik.

 

Huisstijl

Het moodboard is vertaald naar een nieuw logo en nieuwe huisstijl voor Fashion & Trends. Daarbij is er ook een ontwerpvoorstel gemaakt voor een restyling van de webshop, uitgaande van het huidige stramien. Voor social media uitingen hebben we een vast stramien opgezet, waarbij Saskia zelf de invulling kan geven. Hierdoor krijgt Fashion & Trends een eigen gezicht en een meer uniforme uitstraling.