Wat maakt jouw merk of bedrijf uniek?

Merkidentiteit

Merkidentiteit onderscheidt je ten opzichte van je concurrenten en bepaald je communicatie en marketingactiviteiten. Een sterke identiteit geeft weer waar je als organisatie voor staat, wie je bent en wat de essentie is. Dat is wat een merk uniek maakt, maar ook zeker zo belangrijk, wat je authentiek maakt. Zorg ervoor dat de klant voor jou kiest!

Hoe werkt het?

Start je een nieuw bedrijf of breng je een product op de markt? Wil je het concept van jouw merk, bedrijf of webshop aanscherpen en onderscheidender maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Een strategiesessie voor een merkidentiteit kan je op weg helpen. 

Dit kan op verschillende manieren worden ingezet. Misschien vind je het fijn om bij mij langs te komen of wil je juist in je eigen vertrouwde omgeving aan de slag. Hebben we genoeg aan een relatief kort gesprek? Of trekken we er een hele dag voor uit? Alles is mogelijk en hangt helemaal van jouw wensen af.

Gesprek

Samen gaan we in gesprek over jouw merk of bedrijf. Je kunt me al je vragen stellen en ik stel jou ook kritische vragen. Doel is om je te helpen om keuzes te maken en richting te geven aan je ideeën.

Concreet plan en advies

Alle informatie wordt uitgewerkt en jij krijgt een concreet en helder advies. Hier kun je gericht mee aan de slag gaan en samen kijken we naar de logische vervolgstappen en hoe dit uit te voeren.

Klaar om te beginnen?

Ja hoor, kom maar op!