Lekker zelf aan de slag!

Workshops

Vind je het lastig om een goede productfoto te maken voor je webshop, blog of social media? Dan is een workshop productfotografie en styling echt iets voor jou!

Laat je product stralen

Een goede productfoto is ontzettend belangrijk. Het haalt een klant over om een product te kopen in jouw webwinkel, nodigt uit tot likes en interactie op social media, kan gebruikt worden in blogs, nieuwsbrieven en andere communicatiemiddelen. Maar het belangrijkste: het laat zien wie je bent en geeft jou de kans om je eigen unieke uitstraling neer te zetten.

Wil je meer uit je productfotografie halen, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Volg dan een workshop productfotografie en -styling van Studio Mengelmoes. Op een inspirerende locatie gaan we samen aan de slag en leer je alles over productfotografie en styling.


Workshop productfotografie en styling - vrijdag 13 april

ZATERDAG 10 NOVEMBER 2018 – 14:00 – 16:30 UUR

Workshop productfotografie en styling

In deze workshop gaan we aan de slag met flatlay fotografie, maken een mini fotoset met jouw eigen product(en), krijg je advies over het opzetten van je eigen fotostudio en een heleboel tips over het maken van een mooie productfoto.

  • Maximaal 6 deelnemers

  • Fotograferen met je eigen camera of smartphone

  • Inclusief koffie, thee en iets lekkers

  • Locatie: Studio Mengelmoes, Gewande 17, ‘s-Hertogenbosch

  • Kosten: € 79,95 (incl. btw)

Reserveer nu